Wydawnictwo Dwie Siostry przyzwyczaiło nas już do doskonałych publikacji, zawsze wysmakowanych, estetycznych, ciekawych graficznie i pomysłowych. Kiedy dowiedzieliśmy się, że wydają książkę kucharską, wiedzieliśmy, że będzie to dobre. I jest! To trochę bardziej artystyczno-kulinarny concept book. Znajdziecie w niej tarty, biszkopty, ciasteczka, eklerki, trochę karmelu i nutelli, świetny sernik z sezamkami, bezy, kremy do miksowania własnych przepisów oraz rysunkowy przelicznik miar i wag. Nie zabrakło też li... czytaj dalej...
Fajnie, jak jest duży i ciężki, ale liczy się jeszcze technika, pomysły i umiejętność wsłuchania się w potrzeby drugiego człowieka...
Wałek do ciasta. Skoro wałek, to ciasto. Najwięcej pewnie będzie tu w związku z tym deserów. Przynajmniej przez jakiś czas. A ten przyjdzie później też na wszystko inne.
Będzie pysznie i zabawnie.
Proudly cooked in Poland!