Pieczeń po Toskańsku

Pieczeń po Toskańsku

Pieczeń po Toskańsku

11.03.2018 Dzisiaj zajrzałam do kuchni włoskiej i udało się przygotować Pieczeń po Toskańsku. W oryginale przepisu jest wieprzowina Ja zamieniłam to na cielęcinę i wśród warzyw w mojej wersji nie ma oliwek. Składniki 3 gałązki rozmarynu (dałam suszony 2 łyżki) 3 ząbki czosnku 1 cytryna 1 pomarańcza 3 marchewki 2 łodygi selera naciowego 80 dkg- … Czytaj dalej Pieczeń po Toskańsku czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

seler naciowy, wieprzowina

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.