Sznycle schabowe w pieczarkowym ragout-dietetycznie
Sznycle schabowe w pieczarkowym ragout-dietetycznie
Ragout ( od raguter=wzmocnienie smaku) w kuchni francuskiej ,to typ potrawy z miesa,ryby lub warzyw pokrojonych na regularnej wielkosci kawalki i uduszone w wywarze ,ewentualnie zageszczone zasmazka,zwykle przyprawione ziolami i korzeniami.Gotowanie ragout pozwala puscic wodze fantazji,gdyz skladniki mozemy laczyc dowolnie,a dania moga zawierac jeden podstawowy skladnik lub stanowic kompozycje wielu.Zapraszam na dietetyczne kotlety schabowe z niezwykle aromatycznym pieczarkowym ragout.W ten sposob przygotowane... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Autor
Weronika Swientek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dietetyczne , sznycle, sznycel, zdrowe, zdrowe przepisy, kotlet, kotlety, pieczarki, ryby, schabowe, warzywa, niskokaloryczne, francuskie, sosy, ryba, mięso, mak, dietetycznie, potrawy z ryb, dania dietetyczne, kotlet schabowy z pieczarkami, pieczarki w sosie, sos pieczarkowy
Inne przepisy z Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Dodaj komentarz