Zupa węgierska

Zupa węgierska

Zupa węgierska

Przepis na : obiad

Zupa węgierska Zupę węgierską z tego przepisu robię już od wielu lat – jest to jedna z moich ulubionych zup. W smaku nieco podobna do lecza, ma intensywny paprykowo - pomidorowy smak złamany nutą kminku. Zupę trzeba przygotowywać ściśle według przepisu, kiedyś idąc na skróty pominęłam podsmażanie ziemniaków i smak nie był już niestety taki sam.  Wypróbujcie :) Przepis pochodzi z książki „Kuchnia Polska. Przepisy dawne i nowe” Składniki potrzebne do przygotowania zupy węgierskiej: 25 dag dobrej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj Się Kto Może

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję