Po miesiącu w Hiszpanii.

Po miesiącu w Hiszpanii.

Po miesiącu w Hiszpanii.

  1 kurs, ale 3 punkty widzenia: trudno uogólnić ten czas, bo dla każdego ma on nieco inny wymiar. Poniżej możecie przeczytać, co o projekcie myślą trzy osoby: Monika, Kamil i Jarek. Zapraszamy do lektury! Monika Udział w projekcie „Gotuj po hiszpańsku” jest dla mnie wielką przygodą, którą przeżywam od pierwszych zajęć jeszcze w Polsce. Każdego dnia poznaję obcą kuchnię, nową kulturę i ludzi. Jestem bardzo zadowolona z projektu, daje on duże możliwości rozwoju. Od nas samych zależy ile z tego wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj po hiszpańsku

Autor

ProaktywniProaktywni

W tym miejscu przedstawiamy przepisy kuchni hiszpańskiej zbierane przez uczestników projektu “Gotuj po hiszpańsku” w trakcie ich pobytu w Hiszpanii. Będąc na Półwyspie Iberyjskim, uczestnicy projektu odbywają kurs kuchni śródziemnomorskiej, praktyki zawodowe w najlepszych restauracjach w Walencji i kurs języka hiszpańskiego. Jest to dla czytelników świetna okazja do zapoznania się z oryginalnymi przepisami pochodzącymi od szefów kuchni hiszpańskich restauracji oraz tradycyjnymi recepturami używanymi przez mieszkańców regionu Walencji.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasteczka, kanapki, szybkie ciasto

Inne przepisy z Gotuj po hiszpańsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.