Oprócz błękitnego nieba…

Oprócz błękitnego nieba…

Oprócz błękitnego nieba…

Pragniemy być bliżej natury Palmy, piękna pogoda i plaża, która zachwyca już od pierwszego wejrzenia. Okazuje się, że do odzyskania sił po podróży, potrzebny był nam tylko spacer na świeżym powietrzu. Czas przygotowań przed wylotem przebiegał intensywnie, jednak szybko zaklimatyzowaliśmy się w nowym miejscu. Pierwsze dni postanowiliśmy spędzić aktywnie, aby przy okazji zobaczyć jak najwięcej miejsc godnych uwagi. Jednym z nich był Park Miejski w Walencji – Jardins del Real de València. To właśnie tam najczęści... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj po hiszpańsku

Autor

ProaktywniProaktywni

W tym miejscu przedstawiamy przepisy kuchni hiszpańskiej zbierane przez uczestników projektu “Gotuj po hiszpańsku” w trakcie ich pobytu w Hiszpanii. Będąc na Półwyspie Iberyjskim, uczestnicy projektu odbywają kurs kuchni śródziemnomorskiej, praktyki zawodowe w najlepszych restauracjach w Walencji i kurs języka hiszpańskiego. Jest to dla czytelników świetna okazja do zapoznania się z oryginalnymi przepisami pochodzącymi od szefów kuchni hiszpańskich restauracji oraz tradycyjnymi recepturami używanymi przez mieszkańców regionu Walencji.

Inne przepisy z Gotuj po hiszpańsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.