Gulasz Drobiowy Z Pieczarkami

Gulasz Drobiowy Z Pieczarkami

Gulasz Drobiowy Z Pieczarkami

Troszkę lżejsza wersja gulaszu bo zamiast wieprzowiny mamy drób ;) Delikatny, ale bardzo smaczny gulasz, który zazwyczaj podaje z ryżem. Składniki na 2 osoby: 2 i 1/2 szkl wody jeden podwójny filet z piersi kurczaka 200 g pieczarek 1/2 główki cebuli 1 mała marchewka 1/2 małego korzenia pietruszki 3 kulki ziela angielskiego 2 liście laurowe 1 i 1/2 łyżki gęstej śmietany np. 18% pieprz, sól, papryka słodka i wędzona, warzywa suszone  np. domowe warzywko  <-  klik przyprawa do gulaszu   ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.