Ciasto Pofalowane Z Rabarbarem

Ciasto Pofalowane Z Rabarbarem

Ciasto Pofalowane Z Rabarbarem

Może nie jest zbyt urodziwe, ale było bardzo smaczne :) Spokojnie, nie zjedliśmy całego, część została zamrożona i gdy będzie potrzeba, wyjmiemy i rozmrozimy. Często tak robię, bo przecież nie można jeść w kółko te same ciasto ;) Składniki na blaszkę 23 x 23 cm ciasto: 250 g mąki pszennej tortowej 160 g masła 130 g cukru 4 jajka kl L esencja waniliowa 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia z malutkim czubkiem 3 czubate łyżeczki kakao 4 łyżki mleka masa budyniowa: 1 opakowanie budyniu waniliowego bez cukru 40 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.