SCHABOWE W KEFIRZE

SCHABOWE W KEFIRZE

SCHABOWE W KEFIRZE

Schabowe idealne kotlety z tradycją :)  Dziś zapraszam na schabowe marynowane w kefirze i cebuli.  Mięso jest delikatne i soczyste.  Polecam każdemu.  SKŁADNIKI na ok 12 sztuk: 1 kg schabu bez kości Sól i pieprz do smaku Bułka tarta 3 jajka 50 ml mleka Olej do smażenia np. rzepakowy Marynata 3 cebule 500 ml kefiru 2 łyżki wegety Sól i pieprz do smaku 1 łyżka czosnku granulowanego PRZYGOTOWANIE:  Schab kroję na plastry grubości ok 1 cm. Dokładnie rozbijam kotlety. Mięso przekładam do mis... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję