SAJGONKI Z PIEKARNIKA

SAJGONKI Z PIEKARNIKA

SAJGONKI Z PIEKARNIKA

SKŁADNIKI: 50 g papieru ryżowego ok 12 szt 1 filet z kurczaka 20 dag mrożonki chińskiej 2 łyzki sosu sojowego 5 grzybów mun Przyprawy: 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego, 1 łyżeczka soli ja dałam czarną, 1 łyżeczka pieprzu, 1 łyżeczka czerwonej peperoni Olej do smażenia i smarowania sajgonek PRZYGOTOWANIE:  Filet z kurczaka kroję w kostkę. Do rondelka wlewam łyżeczkę oleju i smażę kurczaka dodaję przyprawy. Następnie dodaję mieszanki chinskiej i całość mieszam i duszę ok 5 min aż warzywa będą miękkie. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.