DUSZONA KIEŁBASKA Z CEBULĄ I JARMUŻEM

DUSZONA KIEŁBASKA Z CEBULĄ I JARMUŻEM

DUSZONA KIEŁBASKA Z CEBULĄ I JARMUŻEM

SKŁADNIKI: 5-6 kiełbasek ja dałam tzw Dębowe 2 cebule czerwone dwie garści jarmużu natka pietruszki przyprawy:chilli i pieprz oraz odrobinę soli ( do smaku) 100 ml wody olej do smażenia    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Kiełbaskę kroję w plastry. Nie obieram. Cebulę kroję w plasterki. Rozgrzewam patelnię, na patelnię wlewam olej a następnie wrzucam cebulę i kiełbasę. Smażę aż będzie przyrumieniona. Następnie dodaję chilli i pieprz, oraz odrobinę soli. Wlewam ok 100 ml wody i wrzucam umyty jarmuż. Całość duszę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.