4 Składnikowa pasta

4 Składnikowa pasta

4 Składnikowa pasta

SKŁADNIKI: 6 jajek ugotowanych na twardo 6 rzodkiewek 10 dag sera żółtego odtłuszczonego 3 łyżki jogurtu naturalnego Sól i pieprz do smaku PRZYGOTOWANIE:  Ugotowane jajka obieram, drobno siekam. Przekładam do miseczki. Ser żółty kroję w kostkę dodaję do miseczki. Rzodkiewki myję i drobno siekam. Dodaję do miski. Do składników dodaję jogurt naturalny. Solę i pieprze do smaku. Pozostawiam w lodówce na ok 30 minut przed podaniem. Podaję ze świeżym pieczywem.   czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję