Przepis na : deser
200 g masła 200 g cukru cukier waniliowy 1 kg twarogu ( z wiaderka) 4 jajka 200 ml mleka 2 budynie o smaku jabłek z cynamonem sok z połowy cytryny 3 opakowania biszkoptów dżem jabłkowy lub gruszkowy tabliczka czekolady Masło i cukier podgrzewamy do rozpuszczenia, dodajemy twaróg, jajka i podgrzewamy ciągle mieszając. Budyń mieszamy z mlekiem i dodajemy do masy razem z sokiem z cytryny. Ciągle mieszając doprowadzamy do wrzenia . Gotujemy ok 3 min. Gorącą masą przekładamy biszkopty. Przygotowaną for... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...