Pasztetowa wędzona

Pasztetowa wędzona

Pasztetowa wędzona

1 kurczak ok 1500g 700-800 g łopatki wieprzowej 400 g wątróbki drobiowej 2 marchewki 1 cebula kawałek selera pietruszka ziele angielskie listek laurowy sól pieprz pieprz czarny 1 szkl kaszy manny majeranek jelita wołowe do nadziewania sznurek wędzarniczy Kurczaka i mięso myjemy, razem z warzywami nastawiamy jak na rosół i na wolnym ogniu gotujemy aż do miękkości. Pod koniec na 10 min wkładamy umytą wątróbkę. Ugotowane mięso i warzywa wyjmujemy, oddzielamy mięso od kości i mielimy przez maszynkę razem z ugo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję