Zielone masło - z kolendrą, koperkiem i czosnkiem

Zielone masło - z kolendrą, koperkiem i czosnkiem

Zielone masło - z kolendrą, koperkiem i czosnkiem

Wspaniałe i aromatyczne zielone masełko, idealne do grillowanych mięs czy warzywnych kanapek. Składniki: 150g masła 2 łyżki koperku 4 łyżki kolendry 2 wyciśnięte ząbki czosnku dwie szczypty soli dwie szczypty pieprzu Masło w temperaturze pokojowej, koperek, kolendrę, czosnek oraz przyprawy umieszczamy w kielichu blendera (używam Nutri Boost od Russell Hobbs ) i miksujemy do uzyskania gładkiego, zielonego masła. Przekładamy do miseczki i wstawiamy do lodówki na godzinę. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.