Awokado z grejpfrutem to moje ulubione śniadanko, mogłabym je jeść codziennie i nigdy mi się nie nudzi. Smak awokado jest jednym z moich topowych smaków i całkowicie je uwielbiam. Od kiedy mam blender zaczęłam również robić masło z awokado. Jest genialne. Składniki: 1 duże awokado 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżeczka oliwy z oliwek ekstra vergine (opcjonalnie) Awokado obieramy, miąższ umieszczamy w wysokim naczyniu, dodajemy oliwę i sok z cytryny. Blendujemy aż do uzyskania gładkiej konsystencji masła.&nbs... czytaj dalej...
Trzy sprawdzone sposoby na szybkie i przyjemne wyczyszczenie blendera!
Czytaj dalej...Z każdym rokiem interesuje mnie coraz więcej rzeczy i z każdym rokiem jestem coraz bardziej cierpliwa by je robić :) www.gotowanieiblogowanie.pl