Babeczki z czerwoną porzeczką pod bezową pierzynką
Babeczki z czerwoną porzeczką pod bezową pierzynką
P roste domowe babeczki z czerwoną porzeczką pod wielką bezową czapą. Są wilgotne, delikatne i tak cudownie nieidealne. Kwaśny smak porzeczki wspaniale łączy się ze słodką bezą. Właściwie więcej o nich mówić nie trzeba. By przekonać się o tym, jakie są dobre, wystarczy je upiec. Pod bezową pierzynką możecie ukryć dowolne owoce lata - świetnie sprawdzą się na przykład agrest i jeżyny. Babeczki ( 12 sztuk ) : 125 g masła w temperaturze pokojowej 100 g cukru 3 żółtka 180 g mąki pszennej ½ łyżeczki proszku ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Food Square
Autor
foodsquare
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
porzeczki, babeczki, czerwona porzeczka, cytryna, sok, ciasto, muffiny, mleko w proszku, bez pieczenia, ciasto z porzeczką, ciasto z białek , ciasta z masa, ciasto z masa, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z bezami, masa do babeczek, puszyste ciasto
Inne przepisy z Food Square
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję