„Salt, fat, acid, heat – cztery składniki” – recenzja ksiązki Samin Nosrat

„Salt, fat, acid, heat – cztery składniki” – recenzja ksiązki Samin Nosrat

„Salt, fat, acid, heat – cztery składniki” – recenzja ksiązki Samin Nosrat

Kiedy tylko pojawiła się w księgarniach to już o niej marzyłam. I miałam rację. Z drżącymi rękami pochłaniałam stronę za stroną, z cieknąca ślinką. To nie jest zwykła ksiązka kucharska, o nie! To skrabnica wiedzy, w której dostajemy przepustkę do tajemnic i sekretów szefów kuchni, Read More Artykuł „Salt, fat, acid, heat – cztery składniki” – recenzja ksiązki Samin Nosrat pochodzi z serwisu flymetothespoon - blog kulinarny . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Flymetothespoon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję