Przepis na : śniadanie
Dziś chciałabym Was zachęcić do przygotowania chrupiącej bułki z kremowym camembertem, delikatną, dobrej jakości wędliną oraz słodkim twistem w postaci dżemu z fig. Całość cudownie dopełniają prażone nasiona słonecznika lub orzechy włoskie oraz świeży tymianek. … The post Chrupiąca bułka z camembertem i dżemem z fig appeared first on FitSweet . czytaj dalej...
Bloga traktuję jak swoistą formę własnego idealnego „przepiśnika”. Braki w zdolnościach kulinarnych postaram się nadrobić szczyptą fantazji i i dużą porcją ryzyka. Możecie się spodziewać świeżego spojrzenia na tradycyjne przepisy jak i ponadczasowych przepisów naszych babć, które nie wymagają już żadnych ulepszeń. Bo z gotowaniem jest jak z życiem… należy dążyć do harmonii….czasami słodząc kilkoma łyżeczkami cukru, a czasami podkręcając smak odrobiną chili. Jedno jest pewne każde danie będzie okraszone dużą ilością „serca”.