Schab faszerowany fasolką szparagową
Schab faszerowany fasolką szparagową
Kolejny pomysł na fasolkę szparagową, której nie da się nie lubić ;) Składniki: 05kg schabu 200g fasolki szparagowej łyżka bułki tartej łyżka masła bazylia, zioła prowansalskie 100g sera żółtego sól, pieprz szklanka wody Przygotowanie: 1. Schab kroimy na plastry o grubości 3cm i dokładnie rozbijamy. 2. Przyprawiamy całość i odstawiamy na godz do lodówki. 3. Między czasie na patelnie wrzucamy łyżke masła, fasolkę i posypujemy bułką tartą. 4. Podsmażamy do momentu zbrązowienia bułki. 5. Faszerujemy: schab, pla... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu FITBUuK
Autor
Ola Bednarz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, tarta, fasolka szparagowa, bułki, schab, diety, dieta
Inne przepisy z FITBUuK
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję