Gulasz z indyka z marchewką i fasolką
Gulasz z indyka z marchewką i fasolką
Przepis na : obiad
45 min Przepis na dietetyczny gulasz z indyka na bazie fasolki szparagowej i marchewki. Podany z kaszą bulgur to naprawdę zdrowe i smaczne danie. Czas przygotowania i ilość porcji 45 minut, 4 porcje. Produkty 400 g mięsa na gulasz z indyka, 1 cebula, 1 marchewka, 200 g fasolki szparagowej, 2 liście laurowe, 4 ziarna ziela angielskiego, olej kokosowy, kasza bulgur, kminek, pieprz ziołowy, sól. Reklama (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie Mięso umyj i pokrój na małe kawałki. Następnie u... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fit&Fast Kitchen
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Autor
fitandfastkitchen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fit, indyk, kasza, brokuły, fasolka, mięso, ryż, gulasz, fasolka szparagowa, dietetyczne , brokuł, dietetycznie, łosoś, kokosowe, kasza gryczana, risotto, piersi, pierś, obiad, mięso na obiad, pierś z indyka, dietetyczny obiad, dania dietetyczne, ryż smażony, ryż z warzywami
Inne przepisy z Fit&Fast Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję