Dzisiaj przedstawiam Wam proste danie, które zadowoli tych, którzy mają dość nudnego obiadu. Nadchodzi także sezon wiosennych owoców i warzyw, dlatego warto go wykorzystać i włączyć te specjały do naszego codziennego menu. Stragany będą nas teraz kusić m.in.: młodą kapustą, szczawiem czy szpinakiem, dlatego to ostatnie jest królem naszej dzisiejszej potrawy. Wykorzystałam go jako farsz do mięsa z dwóch powodów. Po pierwsze, ostatnim czasem zauważyłam, że na nowo odkrywam niektóre smaki, a jednym ... czytaj dalej...
już nie mogę się doczekać tych straganów uginających się od świeżych warzyw i owoców :D pyszne roladki :)
szpinak uwielbiam i też przymierzam się do jakiegoś dania z udziałem szpinaczku mniamTwoje danie b. fajne, dzięki szpinakowi urozmaicone i coś się dzieje :)
mniam! Uwielbiam szpinak, u mnie dzisiaj tarta z kurczakiem i szpinakiem właśnie, ale roladki na pewno też zrobię;D
świetny pomysł z tą tarta:D uwielbiam wytrawne, a szczególności z kurczakiem:D
Ale pychotę przygotowałaś! Bardzo fajny sposób na pyszny obiad. Szpinak już pisałam 1000 razy- uwielbiam! Twoje roladki wszamałabym ze smakiem ;)
Fajny farsz :) Szpinak lubię i do tego mięso pychota :) Muszę wypróbować Twoją wersję :)
Bardzo lubię szpinak! Twoje roladki są z pewnością wyśmienite!
To prawda, ja też odkrywam niektóre smaki na nowo. Rzeczy, których w dzieciństwie nie lubiłam nagle stały się znośne, a nawet smaczne :) Twoje wspaniałe roladki na pewno bardzo by mi zasmakowały :D
Wyglądają bardzo apetycznie. Jak się przekonam do szpinaku (już kupiłam tylko muszę jeszcze się do niego przekonać), to wypróbuje.
tak mi narobiłaś ochoty na te roladki, że wczoraj je robiłam:) wyszły znakomite, gorąco polecam:) palce lizać:)