Teraz trwa sezon na świąteczne potrawy, jednak ja wszystko ostatnio robię z opóźnieniem, a moje przygotowania do nich są "w lesie", choć za małe przymiarki i pomysły się już zabieram. Tymczasem pozostaję w klimacie "zwykłego" jedzenia i dlatego dzisiaj prezentuję Wam drożdżowe paszteciki, które są świetnym patentem na wykorzystanie mięsa z rosołu. Będą również idealną przekąską lub dodatkiem do barszczu. Natomiast skoro niedługo Boże Narodzenie to możecie przygotować je w wersji postnej z kapustną i grzybami.&... czytaj dalej...
Jatez wczoraj robiłam paszteciki.Tyle, że z karkówki.Ciasto takie samo jak twoje :)Pozdrawiamkosmetycznieee.blogspot.com
Bardzo smakowicie wyglądają :)I Tobie życzę spokojnych i radosnych Świąt :)
pyszne paszteciki :) bardzo takie lubimy! Dziękuję za życzenia i Tobie również życzę zdrowych i spokojnych świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)
bardzo lubię wszelkie paszteciki :-) dziękuję za życzenia i składam jak najlepsze również Tobie :-)
Tak do barszczu super:-) I Tobie magicznych i pełnych radości Świąt:-)
chce te paszteciki, chce!Uwielbiam je, ale u mnie w domu nikt ich nie zna, przez co nie chcą ich na św :(A one są geeenialne! :D
Radosnych , spokojnych i zdrowych Świąt :) abyś znalazła więcej czasu na smakowite wypieki :)
Oj zjadłam bym takiego pasztecika :) Aniu również Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :)
Nigdy jeszcze nie robiłam pasztecików, przymierzam się, zrobić na święta z kapustą.
Ja na Sylwestra zrobię paszteciki:) Bardzo uwielbiam domowe paszteciki. O wiele lepsze niż kupne:)
to prawda:) zresztą jak w większości przypadków - domowe jest lepsze:)