Serowe paluszki do piwa

Serowe paluszki do piwa

Serowe paluszki do piwa

Składniki: 100 g masła 150 g mąki 1/4 szklanka kwaśnej śmietany   2 łyżki sera startego na tarce o drobnych okach  Dodatkowo: Ser żółty Sól Sezam Zioła wg. uznania Wszystkie składniki na ciasto zagnieść. Posypać startym serem i przyprawami wg. uznania. W moich paluszkach można zauważyć brak sera na wierzchu - tak właśnie miało być, mimo, że z serem są o wiele lepsze :) Piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni, po czym zostawić do ostygnięcia. Smacznego! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa Kuchennie - Kuchnia to serce domu!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję