Babciny gulasz z fasolą to potrawa, która smakuje każdemu. Jest sycący, pożywny i rozgrzewający. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany, więc możesz przygotować go wcześniej i cieszyć się nim przez kilka dni. Gulasz można podać z różnymi dodatkami, takimi jak ziemniaki, kasza, ryż, makaron czy chrupiące pieczywo. Składniki na babciny gulasz z fasolą: 1 kg mięsa wieprzowego np. z łopatki 500 g fasoli Piękny Jaś 2 duże cebule 250 g grzybów leśnych (można zastąpić pieczarkami) 1 marchew szklanka passaty pomidorowej ... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...