Ryba Pieczona z Koperkiem

Ryba Pieczona z Koperkiem

Ryba Pieczona z Koperkiem

SKŁADNIKI: Ryba (u mnie sola) koperek świeży albo mrożony około pół łyżeczki na 1 kawałek masło sól pieprz folia aluminiowa sok z cytryny WYKONANIE: Uciąć kawałki foli, na każdym ułożyć łyżkę masła, na maśle rybę. Rybę posypać odrobiną soli i pieprzu. Na końcu posypać ją koperkiem i skropić cytryną, zawinąć w sreberka. Piec w piecyku do miękkości w temp.180* czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję