Gołąbki w Sosie Pieczarkowym

Gołąbki w Sosie Pieczarkowym

Gołąbki w Sosie Pieczarkowym

SKŁADNIKI: 1 główka kapusty 700g mięsa mielonego 2 duże cebule płaska łyżka soli łyżeczka pieprzu bulion do gotowania gołąbków SOS PIECZARKOWY: 250g pieczarek 1 cebula 2 łyżki masła 1-2,5 szkl. bulionu łyżka mąki 2 czubate łyżki śmietany WYKONANIE: 1. Kapustę włożyć do zamrażarki na jakieś 3-4dni, dzięki temu zmięknie i nie musimy jej obgotowywać do ściągania liści. 2.Cebulę podsmażyć na maśle, następnie dodać mięso mielone i smażyć do zrumienia po czym doprawić solą i pieprzem. 3.Kaszę i ryż ugotować, po czym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Autor

Anna ChwalekAnna Chwalek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, mielone, mięso mielone, mięso, sosy, kapustą, sos pieczarkowy, ryż, pieczarki, grzyby, dania mięsne, pieczarki w sosie, ryż smażony, sos mięsny, mięso duszone, drugie danie

Inne przepisy z Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.