Przepis na : obiad
Szparagi – białe, zielone, fioletowe: Przewodnik po królewskim warzywie Gdy maj rozkwita w pełni, na targach i w sklepach pojawia się jedno z najbardziej wyczekiwanych sezonowych warzyw – szparagi. Te wiosenne przysmaki nie tylko zachwycają smakiem, ale również oferują bogactwo składników odżywczych. Wiele osób zna tylko jeden rodzaj szparagów, tymczasem występują one w trzech fascynujących odmianach: białej, zielonej i fioletowej. Każda z nich ma swój unikalny charakter, wartości odżywcze i zastosow... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...