Pierś kurczaka z tapenadą

Pierś kurczaka z tapenadą

Pierś kurczaka z tapenadą

Przepis na : obiad

Piersi kurczaka gotowane w szybkowarze – danie bardzo szybkie i smaczne. Tym razem ich smak robiła tapenada czyli pasta z oliwek, w tym przypadku czarnych. Ona jest naprawdę bardzo konkretna i wyrazista i niewiele jej trzeba by całe danie miało charakterystyczny smak. Dodałam do tego marchewki i odrobinę pora, bo lubię potem pokrojone w kawałki mięso z powrotem zanurzyć w sosie i lubię jak w nim są kawałki warzyw. PRZEPIS PIERŚ KURCZAKA Z TAPENADĄ Składniki: 2-3 piersi kurczaka 2 marchewki nieduży kawałek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję