Jak zabielić zupę by śmietana się nie zważyła
Jak zabielić zupę by śmietana się nie zważyła
Jak zabielić zupę by śmietana się nie zważyła? Jeśli problematyczne jest dla was zabielanie zup, bo często śmietana się w niej waży, to ten wpis jest dla was. Poniżej znajdziecie porady dotyczące hartowania śmietany. CO ZROBIĆ BY ŚMIETANA NIE ZWAŻYŁA SIĘ – HARTOWANIE ŚMIETANY śmietanę przeznaczoną do zabielenia zupy / sosu wlewamy do dużego kubka lub miseczki do śmietany dodajemy trochę (np pół łyżki wazowej) gorącej zupy z garnka i dokładnie mieszamy śmietanę zahartowaną wlewamy do gotującej się zupy cały... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje
Autor
DorotaSmakuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, sosy
Inne przepisy z Dorota Smakuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję