domowe wafelki z kajmakiem

domowe wafelki z kajmakiem

domowe wafelki z kajmakiem

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 1 opakowanie wafli 1 puszka mleka skondensowanego, słodzonego wykonanie: Puszkę z mlekiem wkładamy do garnka zalewamy ją wodą (ok. 2 – 3 cm ponad powierzchnię puszki). Przykrywamy pokrywką. Gdy woda zacznie wrzeć gotujemy na małym ogniu przez ok. 1,5 – 2 godz. Po tym czasie zestawiamy z ognia i odstawiamy do całkowitego wystudzenia się puszki z mlekiem. Zimną puszkę otwieramy. Gotową masą przekładamy wafle, wierzch pozostawiamy suchy. Całość wk... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.