czekoladowa panna cotta z galaretką truskawkową

czekoladowa panna cotta z galaretką truskawkową

czekoladowa panna cotta z galaretką truskawkową

Przepis na : deser

składniki na warstwę z galaretki: 1 galaretka truskawkowa 300 ml gorącej wody kilka truskawek wykonanie: Truskawki kroimy w kosteczkę. Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie. Odstawiamy do wystudzenia. Dodajemy pokrojone truskawki i mieszamy a następnie rozlewamy do ok. 6 słoiczków po ok. 125 ml pojemności (możemy je umieścić skosem w foremkach na muffinki). Wstawiamy do lodówki co całkowitego zastygnięcia. składniki na czekoladową panna cottę: 150 ml mleka 150 ml śmietanki kremówki 20 g cukru lub do smaku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.