Pstrag lososiowy zatopiony w soku z cytryny
Pstrag lososiowy zatopiony w soku z cytryny
Dzisiaj rybka :) SKŁADNIKI: ok 1/2 kg pstrąga tęczowego sok z połowy cytryny pieprz, sól 2-3 ząbków czosnku suszone pomidory, suszona pietruszka Rybę kroimy, podsmażamy na oliwie z czosnkiem - pamiętajcie zaczynamy smażyć rybę od tej strony, na której nie było łusek :) Podsypujemy pietruszką suszoną, suszonymi pomidorami. Odwracamy i ponownie przyprawiamy, pieprz sól dla smaku. Wyciskamy sok z połowy cytryny, zostawiamy na kilka minut - później ponownie odwracamy. Podajemy wedle uznania. Życzę ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu dlaSmaQ
Autor
Kaja Lelonek-Laber
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
suszone pomidory, ryby, ryba, sok, ryby smażone, pstrag, jak zrobic pstrąga
Inne przepisy z dlaSmaQ
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję