Indyk z Europy – pod skrzydłami jakości
Indyk z Europy – pod skrzydłami jakości
Relacja z warsztatów kulinarnych zorganizowanych w ramach projektu „Indyk z Europy – pod skrzydłami jakości”. Sama w to nie wierzę, ale nauczyłam się czegoś nowego! Pod koniec lutego miałam przyjemność wziąć udział w warsztatach kulinarnych, których głównym tematem był indyk. Mięso indycze dosyć często pojawia się w naszym domu i wszyscy je bardzo lubimy. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to łatwy produkt. Można łatwo spowodować, że mięso będzie suche i wiórowate. Tym bardziej się ucieszyłam na zapros... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dietolog
Autor
Dietolog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
indyk, mięso, roladki, pierś z indyka, grzyby, pierś, gulasz, ryż, sosy, dieta, curry, rukola, dania mięsne
Inne przepisy z Dietolog
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję