Paszteciki z ciasta francuskiego Link do filmu z przepisem Składniki: 2 opakowania ciasta francuskiego 1 kg kiszonej kapusty 400-500g pieczarek 1 cebula 4-5 łyżek oleju lub oliwy sól pieprz sezam lub inne ziarenka do posypania Przygotowanie: Kapustę zalewamy wodą i gotujemy do miękkości. Jeśli kapusta jest zbyt kwaśna, to przed gotowaniem należy wypłukać w zimnej wodzie. Po ugotowaniu kapustę odcedzamy na durszlaku, a następnie odciskamy z nadmiaru wody. Cebulę kroimy w kostkę i szkl... czytaj dalej...
Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.