Pieczarki w śmietanie (na ciepło)
Pieczarki w śmietanie (na ciepło)
https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Tak przyrządzone pieczarki mogą doskonale sprawdzić się jako sos do mięsa, dodatek obiadowy lub samoistna przekąska. Idealnie pasują do makaronu czy świeżego pieczywa. 200g pieczarek 1 cebula 200 ml śmietanki 1 łyżeczka mąki pszennej/skrobi kukurydzianej (opcjonalnie) 1-2 łyżki masła posiekany koperek i natka pietruszki (opcjonalnie) sól, pieprz Cebulę pokroić w półplasterki i zeszklić na maśle.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, pieczywo, grzyby, mięso, przekąska, makarony, sosy, przekąski, makaron, przystawki, obiad, makaron z pieczarkami, pieczarki w sosie, pieczarki przekąska, sos do makaronu, pieczarki do obiadu, sos z grzybów , obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron smażony, makaron z patelni, mięso duszone
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz