Pieczarki w śmietanie (na ciepło)

Pieczarki w śmietanie (na ciepło)

Pieczarki w śmietanie (na ciepło)

  https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com   Tak przyrządzone pieczarki mogą doskonale sprawdzić się jako sos do mięsa, dodatek obiadowy lub samoistna przekąska. Idealnie pasują do makaronu czy świeżego pieczywa.     200g pieczarek 1 cebula 200 ml śmietanki 1 łyżeczka mąki pszennej/skrobi kukurydzianej (opcjonalnie) 1-2 łyżki masła posiekany koperek i natka pietruszki (opcjonalnie) sól, pieprz   Cebulę pokroić w półplasterki i zeszklić na maśle.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, pieczywo, grzyby, mięso, przekąska, makarony, sosy, przekąski, makaron, przystawki, obiad, makaron z pieczarkami, pieczarki w sosie, pieczarki przekąska, sos do makaronu, pieczarki do obiadu, sos z grzybów , obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron smażony, makaron z patelni, mięso duszone

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.