Pieczarki nadziewane mięsem mielonym (panierowane)
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym (panierowane)
Przepis na : obiad
https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Tak przygotowane pieczarki są świetną alternatywą dla kotletów mielonych. Idealnie nadadzą się na obiad lub jako samodzielna przekąska, np. z ulubionym sosem. 500g pieczarek (czym większe - tym lepsze) Farsz: 250-300g mięsa mielonego 1 jajko 1 cebula (mała) 1-2 ząbki czosnku majeranek sól, pieprz Panierka: mąka pszenna 1 jajko bułka tarta Dodatkowo: olej do smażenia Opcjonalnie: ulubiony sos (u... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, pieczarki, sosy, mięso mielone, mięso, bułki, przekąska, przekąski, obiad, grzyby, kotlety mielone, kotlety, kotlet, pieczarki w sosie, przystawki, mielone pieczarki, bułka pszenna, pieczarki przekąska, jajka z farszem, kotlet mielony z pieczarkami, pieczarki do obiadu, mięso na obiad, sos z grzybów
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz