Kulebiak z kapustą i grzybami
Kulebiak z kapustą i grzybami
https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Inspiracja z blogu: Gotowanie jest łatwe. Kulebiak - potrawa kuchni kresowej. To duży, pieczony pieróg nadziewany farszem z mięsa (czasem z ryb) z dodatkiem jarzyn, ryżu i przypraw. Pochodzi z Ukrainy. Jest to również potrawa regionalna z województwa podlaskiego (skąd pochodzę) - pieczony pieróg z ciasta drożdżowego z nadzieniem z kapusty i grzybów. (Wikipedia) Jednym słowem to taka rolada drożdżowa z farszem kapuśc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, grzyby, kapustą, ciasto, roladki, drożdżowe, ryby, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, kapusta kiszona, marchewka, mięso, susz, ryba, barszcz czerwony, barszcz, ryż, placki, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pieczywo, przekąska, przystawki, przekąski, pierogi z mięsem, mięsa pieczone, fajne ciasta, pierogi z kapusta i grzybami, czerwona kapusta
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję