Uwierzycie, że głównymi składnikami tego chlebka jest masło orzechowe oraz jajka i nie ma w nim ani grama mąki?! Chlebek świetnie smakuje z dodatkami wytrawnymi, jak również z tymi na słodko. Jest bardzo uniwersalny! Posiada wilgotną oraz odrobinę zbitą strukturę, dzięki czemu nawet na trzeci dzień pozostaje mięciutki jak w dniu upieczenia. Możecie do niego dodać cynamon, ulubione ziarna lub bakalie. Polecam! (Forma o wymiarach 10 x 15 cm) 300g masła orzechowego (bez dodatków) 3 jajka 1/2 łyżeczki... czytaj dalej...
Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...