Quiche z pietruszką i czerwoną cebulą
Quiche z pietruszką i czerwoną cebulą
Quiche to takie danie obiadowe do którego nadzienia można dodać dosłownie wszystko. Moja zasada na udany quiche to utrzymanie proporcji. Na 1 litr śmietany używamy 7 jajek, w zależności ile potrzeba nam masy jajecznej, możemy odpowiednio ją przygotować używając tej proporcji. Nauczyłam się tego pracując na kuchni i przyznam, że quiche wychodzi przepyszne. Zapraszam was na inne moje propozycje na quiche: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Quiche z boczkiem i cebulą Quiche z pora z pieczark... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delusional Trine
Autor
Trine McWilliams
Mieszkam w Amsterdamie i lubię gotować. Staram się gotować zdrowo i lekko strawnie, a także używać co jakiś czas nowych dotąd nie znanych mi składników i odkrywać różne kuchnie świata. Zapraszam!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, pieczarki, szpinak, dania obiadowe, ryż, boczek, warzywa na patelnie, pieczarki w cieście, ciasta z masa, ciasto na zimno, ser biały, ryż z warzywami, pieczony boczek
Inne przepisy z Delusional Trine
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję