Zróbmy sobie.... masło

Zróbmy sobie.... masło

Zróbmy sobie.... masło

Takie prawdziwe, śmietankowe, mega smarowne. Idealne do pajdy świeżego chleba i domowej chałki, posypanej obficie kruszonką. Bez tłuszczów roślinnych i innych zbędnych dodatków jak barwniki, aromaty czy emulgatory. Po prostu masło ze śmietany, jak to za dawnych lat bywało. A jeśli jeszcze uda Wam się kupić śmietanę od rolnika, to już będzie naprawdę suuuuper :) Zasada jest prosta - im tłustsza śmietana, tym więcej masła z niej otrzymamy. Masło można przygotować w domu na kilka sposobów. Romantycy, tęskniący do trad... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, naleśniki, pierogi, śniadania, ciasto, naleśnik, deser, kolacja, ciasteczka, przetwory, surówka, desery, sałatki, obiad, zupa, tiramisu, sałatka, chleb, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto na naleśniki, łatwe ciasto, sałatka do obiadu, sałatka do pracy, sałatki do pracy

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.