Papryka faszerowana mięsem z indyka

Papryka faszerowana mięsem z indyka

Papryka faszerowana mięsem z indyka

Papryka faszerowana mięsem z indyka przepis na paprykę faszerowaną mięsem mielonym, ryżem i kukurydzą. Papryka faszerowana mięsem z indyka jest gotowa do podania na stół w niespełna 40 minut. Możesz ją przygotować na obiad, ciepłą kolację albo dla niespodziewanych gości. Czerwona papryka nadziewana mielonym mięsem indyczym, ryżem, kukurydzą i doprawiona popularnymi w Meksyku przyprawami, to bardzo proste i sycące danie, które świetnie smakuje także następnego dnia. Faszerowane i zapiekane papryki w stylu meksykań... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, papryka, mielone, ryż, indyk, pierogi, papryka faszerowana, mięso mielone, ciasto, śniadania, naleśniki, śniadanie, ser, kolacja, obiad, tiramisu, sałatka, zupa, surówka, ciasteczka, sałatki, deser, desery, przetwory, naleśnik, ciasto na pierogi, fasola czerwona, czerwona fasola, awokado, pieczywo

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.