Masło harissa

Masło harissa

Masło harissa Przepis na masło harissowe z książki Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things. Smakowitości na co dzień. Masło harissa przepis na masło harissowe z książki Ottolenghi Test Kitchen: Extra Good Things. Smakowitości na co dzień. Masło z pastą harissa to doskonała mieszanka kremowego masła, pikantnej pasty harissa i aromatycznego kminu z odrobiną czosnku lub cytryny. Masło harissa jest wyśmienitym dodatkiem do kurczaka i innych delikatnych mięsa, świetnie podkreśla smak steków, a zwykłej jajecznicy d...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pierogi, ciasto, naleśniki, zupa, kurczak, sałatki, sałatka, surówka, pieczarki, tiramisu, przetwory, ciasteczka, ciasto na pierogi, zapiekanka, tosty, skrzydełka, łosoś, bananowe, makaron, zapiekanka ziemniaczana, przystawki, sałatka z kurczakiem, zapiekanka z kurczakiem, makaron z łososiem, ciasto bananowe

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję