Gnocchi ziemniaczane

Gnocchi ziemniaczane

Gnocchi ziemniaczane

Gnocchi ziemniaczane włoskie kluski z ziemniaków gotowanych w mundurkach. Gnocchi ziemniaczane przepis na gnocchi di patate, włoskie kluski z ugotowanych ziemniaków, przygotowane zgodnie z oryginalną recepturą. Gnocchi z ziemniaków bardzo przypominają polskie kopytka . Chociaż są od nich mniejsze, to zasada jest taka sama - im mniej mąki, tym smaczniejsze gnocchi (czytaj: nioki). Gnocchi ziemniaczane można zamrozić i przechowywać około 3-4 miesięcy. Gnocchi ziemniaczane, po włosku gnocchi di patate, to przep... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ziemniaki, ciasto, pierogi, kluski, sosy, kopytka, śniadania, naleśniki, śniadanie, mielone, sałatki, surówka, sałatka, tiramisu, zupa, ciasteczka, kolacja, obiad, deser, mięso, desery, przetwory, ciasto na pierogi, mięso mielone, chleb, szpinak, dynia, pizza , makaron, sos pomidorowy

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję