Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów
Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów
Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów przygotowana ze świeżej i suszonej żurawiny przez Sylwię Chrzanowską, ambasadorkę marki Kohersen Mycook zasmakowała nam do tego stopnia, że w ciągu zaledwie trzech tygodni przygotowałam go dwukrotnie. Pierwszą porcję zapasteryzowałam i zostawiłam na nadchodzące Święta, drugą podzieliłam się z koleżanką. Dziś jednak postanowiłam przygotować nieco inną wersję konfitury ze świeżej żurawiny, zdecydowanie bardziej wykwintną, o wyczuwalnym korzennym aromacie. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, mielone, pasztet, sosy, ciasto, śniadania, pierogi, naleśniki, pierogi przepis, przetwory, kolacja, sałatka, tiramisu, zupa, obiad, sałatki, desery, surówka, ciasteczka, deser, naleśnik, mak, ryby, sernik, indyk, kaczki, ryba, mus, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto
Inne przepisy z Cztery Fajery
Dodaj komentarz