Boeuf Strogonow

Boeuf Strogonow

Boeuf Strogonow

Boeuf Strogonow przepis na rosyjski gulasz z wołowiny. Boeuf Strogonow, przepis na ten tradycyjny rosyjski gulasz z wołowiny z kiszonymi ogórkami należy do naszych ulubionych. Strogonow lub węgierska zupa gulaszowa to niemal obowiązkowe dania na każde ważne spotkanie rodzinne lub towarzyskie. W oryginalnej wersji Boeuf Stroganow przygotowuje się z polędwicy wołowej, jednak jej wadą jest to, że twardnieje podczas podgrzewania, a ponadto mimo wysokiej ceny jest dość trudno dostępna.  Tradycyjny rosyjski Boeuf ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pierogi, mielone, ogórki, ciasto, pieczarki, ogórki kiszone, papryka, naleśniki, śniadania, śniadanie, zupa, wołowina, gulasz, sałatki, obiad, sałatka, tiramisu, deser, desery, surówka, ciasteczka, kolacja, przetwory, danie jednogarnkowe, ciasto na pierogi, sok, do pracy, mięso mielone, gulasz z łopatki

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.