GRYCZANE CIASTO CZEKOLADOWE

GRYCZANE CIASTO CZEKOLADOWE

GRYCZANE CIASTO CZEKOLADOWE

Wilgotne, leciutkie i mocno czekoladowe ciasto bez dodatku białej mąki. O zachwycającej piankowej konsystencji. Nie za gorzkie i nie za słodkie, takie w sam raz.  Z dodatkiem mąki gryczanej, mielonych migdałów lub orzechów oraz jogurtu naturalnego. Można użyć gotowej mąki gryczanej ze sklepu lub odmierzyć odpowiednią ilość kaszy gryczanej i zmielić ją w młynku do kawy.   Uważajcie, aby nie przesuszyć ciasta, powinno być lekko niedopieczone, z miękkim środkiem, który będzie gęstniał w miarę stygnięc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, ciasto, mascarpone, ciasto czekoladowe, krem mascarpone, kasza gryczana, bezglutenowe, ciasto z kremem, bez pieczenia, ciasto z orzechami, krem czekoladowy, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto ucierane

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.