WIELKIE OTWARCIE – WŁOSKA KUCHNIA ZA OCEANEM
WIELKIE OTWARCIE – WŁOSKA KUCHNIA ZA OCEANEM
Włoski smak powinien być włoski. Ale tradycyjna włoska kuchnia, paradoksalnie, bywa dla niektórych wyjątkowo ciężkostrawna, szczególnie dla Amerykanów. Jednak Primo, emigrant ze słonecznej Italii, wierzy w sukces swojej restauracji. Artykuł WIELKIE OTWARCIE – WŁOSKA KUCHNIA ZA OCEANEM pochodzi z serwisu CookMagazine . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu COOKMAGAZINE
Autor
COOKMAGAZINE
Artystyczny magazyn kulinarny dla prawdziwych foodies!
Inne przepisy z COOKMAGAZINE
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję