Żur na kiszonych rydzach.
Żur na kiszonych rydzach.
Przepis na : obiad
Żur na kiszonych rydzach gotowałam pierwszy raz. Rydze kisiłam również pierwszy raz, specjalnie do tej zupy. Jak dotąd nie miałam okazji spróbować takiego żuru, więc byłam ciekawa efektu mojego gotowania. Przeczytałam kilka przepisów na żur, ale nie wykorzystałam ich. Zupę ugotowałam po swojemu i okazała się wyborna. Żur na kiszonych rydzach nie jest tak kwaśny, jak żurek czy barszcz biały. Zupa smakowała całej rodzinie i to jest najlepszą rekomendacją. Jeśli macie słoiczek kiszonych rydzów i dotąd były... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Codziennik Kuchenny
Autor
Renata Karon-Slomczynska
Na blogu Codziennik Kuchenny dzielę się pasją do kulinariów.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, ziemniaki, barszcz, żurek, przekąski, przekąska, obiad, zupa warzywna
Inne przepisy z Codziennik Kuchenny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję