Pinchos z krewetką i chorizo
Pinchos z krewetką i chorizo
Zapraszam na kolejne tapas. Jak już wspominałam tapasy to niezwykle proste, małe przekąski, które je się w Hiszpanii do wina lub piwa. Na północy kraju niezwykle popularne są tzw. pinchos, czyli przekąski nadziane na wykałaczkę - rodzaj polskich koreczków. Często można spotkać tapasy, czy właśnie pinchos z marynowanych warzyw. Ja dziś przygotowałam pinchos z krewetką i chorizo . Tak proste, a tak pyszne! Gorąco polecam! Idealne do szklaneczki czerwonego wina na letni wieczór! Pinchos z krewetką i chorizo S... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie
Autor
Martynosia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
krewetki, chorizo, przekąski, koreczki
Inne przepisy z Codzienne Gotowanie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję